Galerie Hommes

In september 2007 is galerie Hommes in Rotterdam-Zuid in de wijk Charlois geopend als expositieruimte voor hedendaagse kunst. De galerie profileert zich door een gastvrije en toegankelijke atmosfeer te combineren met kunstpresentaties die trends in de (Rotterdamse) kunstwereld tonen. Ook organiseren we kleinschalige evenementen als dans, film en muziekoptredens.

Uit de rijke schakering van regionaal talent, vertegenwoordigen wij kunstenaars van zowel Nederlandse als internationale afkomst. Zij maken op integere en standvastige wijze veelal figuratief werk, waaruit een interesse doorklinkt voor universele thema’s. 


Met groepstentoonstellingen, deelname aan regionale kunstbeurzen en online verkoop, brengen we het werk van onze kunstenaars onder de aandacht van een breed publiek. 


Onze relaties zijn particulieren die een liefde voor kunst beginnen te  ontwikkelen of regelmatiger kunst kopen. Ook collecties met een accent op regionale thema’s hebben belangstelling voor onze kunstenaars.


Wij willen graag hedendaagse kunst voor een breder publiek toegankelijk maken. De galerie kent een gastvrije en toegankelijke atmosfeer. 

Galerie Hommes

Charloisse Kerksingel 14
3082 DA Rotterdam

tel: 010-4955594

Website

Contactpersoon:
Jannie Hommes
Emailadres
tel: 06-24715144